Η ΜέλισσαΜελισσοκομία, η μέλισσα και τα προϊόντα της
ΜέλιΒασιλικός ΠολτόςΓύρηΠρόποληΚερίΔηλητήριοΕπικονίαση
Μελισσοκομικά εφόδια, Νίκος Β. Αθανασιάδης

Μελισσοκομικά εφόδια

Η επιχείρηση μας ξεκίνησε να λειτουργεί το 1993 ως κατάστημα εμπορίας γεωργικών εφοδίων και πρατήριο πώλησης μελισσοκομικού εξοπλισμού. Στην πορεία όμως με τα χρόνια αναπτύχθηκε περισσότερο στο μελισσοκομικό τμήμα της και κατάφερε να καλύψει τις περισσότερες απο τις ανάγκες των μελισσοκόμων της περιοχής και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδος. Τα τελευταία χρόνια κάνοντας εισαγωγές περισσότερο απο ευρωπαϊκές χώρες, έχουμε καταφέρει να έχουμε άριστη ποιότητα σε πολύ χαμηλές τιμές αφού έχουμε χαμηλό λειτουργικό κόστος. Ο ιδιοκτήτης Νίκος Αθανασιάδης, σπούδασε την Γεωπονική σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας και έχοντας ο ίδιος μελισσοκομική εμπειρία απο παιδί, ειναι κάτοχος 100 μελισσοσμηνών και πολλά απο τα προϊόντα τα οποία εισάγει τα δοκιμάζει ο ίδιος στην μελισσοκομική μονάδα του ώστε να είναι σίγουρος για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της μελισσοκομίας απ'όλον τον κόσμο και να εισάγουμε εκείνα τα προϊόντα που θα βοηθήσουν και θα ξεκουράσουν τον Έλληνα μελισσοκόμο. Παρέχουμε εμπειρία και συμβουλές μελισσοκομικής τεχνικής και πρακτικής σε οποιοδήποτε μας το ζητήσει.

Κύρια Μελισσοκομική δραστηριότητα:
Εισαγωγές & εμπορία μελισσοκομικού εξοπλισμού και μελισσοκομικών εφοδίων.

Μελισσοκομικά είδη:
- Κυψέλες
- Μελισσοκομικά Εργαλεία
- Είδη Ρουχισμού - Προστασίας
- Τροφοδοσία - Κηρύθρες
- Μηχανήματα Μελισσοκομίας
- Μελιτοεξαγωγείς
- Δοχεία Μελιού - Λαδιού - Φίλτρα
- Είδη Βασιλοτροφίας Τιμοκατάλογος λιανικής
- Μελισσοκομικά Φάρμακα
- Βιβλία για την Μελισσοκομία

Μήνυμα επαγγελματία:
Κατεβάστε στον υπολογιστή σας τον ενημερωμένο, με τα προϊόντα του 2010, τιμοκατάλογο λιανικής. Επίσης ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας για τις τρέχουσες ειδικές τιμές και εποχιακές προσφορές.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διακριτικός Τίτλος: Μελισσοεφόδια
Όνομα: Νίκος Β. Αθανασιάδης
Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 37, Κατερίνη, Πιερία, Τ.Κ. 60100
Τηλέφωνα: 23510 73202, 6976992188
e-mail: info@melissoefodia.gr
Website: http://www.melissoefodia.gr


Κατάλογος
 

www.melissokomia.com | e-περιοδικό για την Μελισσοκομία, την Μέλισσα και τα προϊόντα της.

Παραγωγοί έμποροι συνεταιρισμοί
Εξοπλισμοί, εργαλεία, μηχανήματα
Μελίσσια, Κυψέλες, Κηρήθρες
Τροφές, Βιταμίνες, Φάρμακα
Συσκευασία μεταφορά αποθήκευση
Αναλύσεις έλεγχοι, πιστοποιήσεις
Γεωπόνοι εντομολόγοι, Κτηνίατροι
Μελέτες, Επιδοτήσεις αναπτυξιακά
Πατέντες ευρεσιτεχνίες καινοτομία
Σεμινάρια - Ημερίδες - Εκθέσεις
Εκδόσεις, Βιβλία, Περιοδικά


Σύνθετη Αναζήτηση


Σύνθετη Αναζήτηση

   
Μελισσοκομικά εφόδια, Νίκος Β. Αθανασιάδης Θεματική Κάλυψη: Ο κλάδος της Μελισσοκομίας στην Ελλάδα, Φυσιολογία της Μέλισσας, Συγκρότηση εγκατάστασης μελισσοκομείου, Η επιθεώρηση της κυψέλης, Η παραγωγή βασιλισσών, Μέθοδος με δύο βασίλισσες, Σμηνουργία, Ο τρυγητός του μελιού, Το μπλοκάρισμα του γόνου, Τα προϊόντα της μέλισσας(Μέλι, Βασιλικός Πολτός, Γύρη, Πρόπολη, Κερί, Δηλητήριο), Ασθένειες του γόνου και των μελισσών, Εχθροί των μελισσών - Κηρόσκωρος - Σφήκες, Ποιότητα του μελιού, Τυποποίηση, Εμπορία - Συσκευασία, Διάθεση του μελιού, Διερεύνηση αγοράς, Βιβλιογραφία.
                                                                      
Θράκη Μακεδονία Ήπειρος Θεσσαλία Στερεά Ελλάδα Αττική Πελοπόννησος Κρήτη Ν. Ιονίου Ν. Β/Α Αιγαίου Εύβοια Κυκλάδες Δωδεκάνησα Κύπρος Εικόνες Βίντεο Διεθνή Ιστολόγια Forums Χρήσιμα Επικοινωνία Αποποίηση Ευθύνης - Όροι Χρήσης Διαφήμιση