Η ΜέλισσαΜελισσοκομία, η μέλισσα και τα προϊόντα της
ΜέλιΒασιλικός ΠολτόςΓύρηΠρόποληΚερίΔηλητήριοΕπικονίαση
Βασιλικός Πολτός «το γάλα των μελισσών»

Αποποίηση Ευθύνης - Όροι Χρήσης

Το melissokomia.com είναι μία διαδικτυακή πύλη, που εμπεριέχει πληροφορίες σχετικές με την μελισσοκομία, τα προιόντα  και τους επαγγελματίες του είδους. φιλοδοξώντας να αποτελέσει το ηλεκτρονικό εργαλείο του επαγγελματία και ερασιτέχνη μελισσοκόμου, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα στοιχεία που δημοσιεύονται, να προέρχονται από έγκυρες και αξιόπιστες πηγές, στις οποίες και αναγνωρίζει όλα τα πνευματικά τους δικαιώματα. Ωστόσω δεν φέρει καμία ευθύνη για ενδεχόμενα λάθη και παραλείψεις, ή ευθύνη προερχόμενη άμεσα ή έμμεσσα από την χρήση των πληροφοριών αυτών. Το melissokomia.com δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη για οποιαδήποτε αρνητική συνέπεια ή προσβολές δικαιωμάτων τρίτων, που ωφείλεται στην χρήση προιόντων και υπηρεσιών που περιέχονται στις διαφημίσεις. Οι διαφημιστικές καταχωρήσεις των εταιρειών δημοσιεύονται ως έχουν και χωρίς να ελέγχονται από εμάς. Επίσης αποποιείται κάθε ευθύνης για πληροφορίες στα άρθρα ή στις διαφημίσεις, που αναφέρονται στην χρήση χημικών σκευασμάτων. Η γνώμη ενός ειδικού επιστήμονα κρίνεται απαραίτητη πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά ή χρήση χημικών προιόντων. Δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη για την επικοινωνία των επισκεπτών με τους διαφημιζόμενους στις σελίδες τους, ούτε για τις μεταξύ τους συνομιλίες. Διατηρεί το δικαίωμα δε, να αρνηθεί την ανάρτηση οποιασδήποτε διαφήμισης που το κείμενό της θεωρεί ότι είναι προσβλητικό ή θίγει δικαιώματα και αρχές τρίτων. 

Όλες οι αναγραφόμενες στο website πληροφορίες και διαφημίσεις παρέχονται για σκοπούς ενημέρωσης και δεν συνιστούν αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης ή αναδημοσιοποίησης χωρίς την εξασφάλιση της σχετικής άδειας.

Οι διασυνδέσεις με άλλους διαδικτυακούς τόπους παρέχονται επίσης μόνο για πληροφόρηση και το melissokomia.com δεν φέρει καμία ευθύνη από πρόσβαση από ή προς τα αναγραφόμενα στοιχεία σε οποιονδήποτε άλλο διαδικτυακό τόπο,από και προς τον οποίον συνδέεται.

Το melissokomia.com εξασφαλίζει με κάθε βεβαιότητα ότι, προσωπικά δεδομένα και δεδομένα εγγραφής θα παραμείνουν απόρρητα, θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από αυτό, πλην των απαιτούμενων για την επαγγελματική προβολή στοιχείων και πάντα σε συνενόηση μαζί σας.

Οι χώροι και οι τιμές των διαφημίσεων, δωρεάν καταχωρήσεις, σελίδες ή και ολόκληρο το site μπορεί να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία προειδοποίηση. 
  
Προυπόθεση για την χρήση και προβολή στην ιστοσελίδα melissokomia.com είναι ότι έχετε κατανοήσει και αποδεχτεί τους όρους χρήσης και εγγραφής. 

 

Κατάλογος
 

www.melissokomia.com | e-περιοδικό για την Μελισσοκομία, την Μέλισσα και τα προϊόντα της.

Παραγωγοί έμποροι συνεταιρισμοί
Εξοπλισμοί, εργαλεία, μηχανήματα
Μελίσσια, Κυψέλες, Κηρήθρες
Τροφές, Βιταμίνες, Φάρμακα
Συσκευασία μεταφορά αποθήκευση
Αναλύσεις έλεγχοι, πιστοποιήσεις
Γεωπόνοι εντομολόγοι, Κτηνίατροι
Μελέτες, Επιδοτήσεις αναπτυξιακά
Πατέντες ευρεσιτεχνίες καινοτομία
Σεμινάρια - Ημερίδες - Εκθέσεις
Εκδόσεις, Βιβλία, Περιοδικά


Σύνθετη Αναζήτηση


Σύνθετη Αναζήτηση

   
Ελληνικό Μέλι Θεματική Κάλυψη: Ο κλάδος της Μελισσοκομίας στην Ελλάδα, Φυσιολογία της Μέλισσας, Συγκρότηση εγκατάστασης μελισσοκομείου, Η επιθεώρηση της κυψέλης, Η παραγωγή βασιλισσών, Μέθοδος με δύο βασίλισσες, Σμηνουργία, Ο τρυγητός του μελιού, Το μπλοκάρισμα του γόνου, Τα προϊόντα της μέλισσας(Μέλι, Βασιλικός Πολτός, Γύρη, Πρόπολη, Κερί, Δηλητήριο), Ασθένειες του γόνου και των μελισσών, Εχθροί των μελισσών - Κηρόσκωρος - Σφήκες, Ποιότητα του μελιού, Τυποποίηση, Εμπορία - Συσκευασία, Διάθεση του μελιού, Διερεύνηση αγοράς, Βιβλιογραφία.
                                                                      
Θράκη Μακεδονία Ήπειρος Θεσσαλία Στερεά Ελλάδα Αττική Πελοπόννησος Κρήτη Ν. Ιονίου Ν. Β/Α Αιγαίου Εύβοια Κυκλάδες Δωδεκάνησα Κύπρος Εικόνες Βίντεο Διεθνή Ιστολόγια Forums Χρήσιμα Επικοινωνία Αποποίηση Ευθύνης - Όροι Χρήσης Διαφήμιση