Η ΜέλισσαΜελισσοκομία, η μέλισσα και τα προϊόντα της
ΜέλιΒασιλικός ΠολτόςΓύρηΠρόποληΚερίΔηλητήριοΕπικονίαση
Βασιλικός Πολτός «το γάλα των μελισσών»

Γεωπόνοι - Εντομολόγοι, Κτηνίατροι

Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος(Ο.Μ.Σ.Ε.)
Η Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΜΣΕ) είναι το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των μελισσοκόμων στη χώρα μας.

Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Μελιού & Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης
Η Ε.Δ.Ο.Μ. δραστηριοποιείται σε εθνικό επίπεδο στα προϊόντα μελιού και των λοιπών προϊόντων κυψέλης και αποτελεί ν.π.ι.δ. μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

entsoc.gr
Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδος(Ε.Ε.Ε.).

hva.gr
Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος (Π.Κ.Σ.).

hvms.gr
Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία(Ε.Κ.Ε.).

poseg.com.gr
Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγεματιών Γεωπόνων(Π.Ο.Σ.Ε.Γ.).

posg.gr
Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων(Π.Ο.Σ.Γ.).

vri.gr
Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών Θεσσαλονίκης.


Η επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος melimeli!
Οι στόχοι του προγράμματος είναι: H αύξηση του βαθμού ενημέρωσης των καταναλωτών για τις ποικιλίες, τις οργανοληπτικές ιδιότητες και τις συνθήκες παραγωγής του φυσικού ευρωπαϊκού μελιού. Η βοήθεια στους καταναλωτές να κατανοήσουν την επισήμανση του μελιού και παρότρυνση να καταναλώνουν ποιοτικό κοινοτικό μέλι. H παρότρυνση και υποστήριξη των παραγωγών να βελτιώσουν τις ετικέτες επισήμανσης, σύμφωνα με τους Κοινοτικούς Κανονισμούς. Η αντιμετώπιση των ανταγωνιστικών προϊόντων των τρίτων χωρών, δίνοντας έμφαση στον προσδιορισμό της προέλευσης του προϊόντος. Η προώθηση και προβολή του προϊόντος στις 3 χώρες - στόχους του προγράμματος με ισχυρά μέσα δημοσιότητας, ώστε να αυξηθεί η κατανάλωση ποιοτικών μελιών. Επιπρόσθετα, διαμορφωτές γνώμης (δημοσιογράφοι, γαστρονόμοι) και οι εμπλεκόμενοι στα εμπορικά δίκτυα θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από τις προτεινόμενες ενέργειες να πραγματοποιήσουν επισκέψεις στις Ελληνικές τυποποιητικές μονάδες.


Κατάλογος
 

www.melissokomia.com | e-περιοδικό για την Μελισσοκομία, την Μέλισσα και τα προϊόντα της.

Παραγωγοί έμποροι συνεταιρισμοί
Εξοπλισμοί, εργαλεία, μηχανήματα
Μελίσσια, Κυψέλες, Κηρήθρες
Τροφές, Βιταμίνες, Φάρμακα
Συσκευασία μεταφορά αποθήκευση
Αναλύσεις έλεγχοι, πιστοποιήσεις
Γεωπόνοι εντομολόγοι, Κτηνίατροι
Μελέτες, Επιδοτήσεις αναπτυξιακά
Πατέντες ευρεσιτεχνίες καινοτομία
Σεμινάρια - Ημερίδες - Εκθέσεις
Εκδόσεις, Βιβλία, Περιοδικά


Σύνθετη Αναζήτηση


Σύνθετη Αναζήτηση

   
Ελληνικό Μέλι Θεματική Κάλυψη: Ο κλάδος της Μελισσοκομίας στην Ελλάδα, Φυσιολογία της Μέλισσας, Συγκρότηση εγκατάστασης μελισσοκομείου, Η επιθεώρηση της κυψέλης, Η παραγωγή βασιλισσών, Μέθοδος με δύο βασίλισσες, Σμηνουργία, Ο τρυγητός του μελιού, Το μπλοκάρισμα του γόνου, Τα προϊόντα της μέλισσας(Μέλι, Βασιλικός Πολτός, Γύρη, Πρόπολη, Κερί, Δηλητήριο), Ασθένειες του γόνου και των μελισσών, Εχθροί των μελισσών - Κηρόσκωρος - Σφήκες, Ποιότητα του μελιού, Τυποποίηση, Εμπορία - Συσκευασία, Διάθεση του μελιού, Διερεύνηση αγοράς, Βιβλιογραφία.
                                                                      
Θράκη Μακεδονία Ήπειρος Θεσσαλία Στερεά Ελλάδα Αττική Πελοπόννησος Κρήτη Ν. Ιονίου Ν. Β/Α Αιγαίου Εύβοια Κυκλάδες Δωδεκάνησα Κύπρος Εικόνες Βίντεο Διεθνή Ιστολόγια Forums Χρήσιμα Επικοινωνία Αποποίηση Ευθύνης - Όροι Χρήσης Διαφήμιση