Η ΜέλισσαΜελισσοκομία, η μέλισσα και τα προϊόντα της
ΜέλιΒασιλικός ΠολτόςΓύρηΠρόποληΚερίΔηλητήριοΕπικονίαση
Βασιλικός Πολτός «το γάλα των μελισσών»

Διαφήμιση

Η διαφήμισή σας στο internet είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς οι χρήστες του ολοένα και αυξάνονται. Ιδιαίτερα τα νεαρά σε ηλικία άτομα, κάνουν έρευνα σχεδόν εξ ολοκλήρου στο διαδύκτιο προτού προβούν σε οποιαδήποτε αγορά. Επιπλέον η ηλεκτρονική διαφήμιση στο internet αποτελεί την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής/απόδοσης από οποιοδήποτε άλλο μέσο. Σας παρέχει την δυνατότητα να προβάλλετε καλύτερα και αναλυτικά τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας και να προσεγγίσετε αποτελεσματικότερα το αγοραστικό σας κοινό.

Στο melissokomia.com θα βρείτε δύο διαφορετικά είδη διαφημιστικού χώρου. Χώρο προβολής του λογοτύπου σας με επιπλέον κείμενο και δεύτερον απλή ή προβεβλημένη καταχώρηση. Και στις δύο περιπτώσεις, ο χρήστης της σελίδας  μπορεί να οδηγείται στην προσωπική σας καρτέλα μέσα στο melissokomia.com και από εκεί στο website σας.

Οι διαφημιστικοί χώροι και οι πληρωμένες καταχωρήσεις, παρέχονται για χρονική διάρκεια ενός έτους από την ημερομηνία δημοσίευσης. Για περισσότερες πληροφορίες απορίες ή και προτάσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

Κατάλογος
 

www.melissokomia.com | e-περιοδικό για την Μελισσοκομία, την Μέλισσα και τα προϊόντα της.

Παραγωγοί έμποροι συνεταιρισμοί
Εξοπλισμοί, εργαλεία, μηχανήματα
Μελίσσια, Κυψέλες, Κηρήθρες
Τροφές, Βιταμίνες, Φάρμακα
Συσκευασία μεταφορά αποθήκευση
Αναλύσεις έλεγχοι, πιστοποιήσεις
Γεωπόνοι εντομολόγοι, Κτηνίατροι
Μελέτες, Επιδοτήσεις αναπτυξιακά
Πατέντες ευρεσιτεχνίες καινοτομία
Σεμινάρια - Ημερίδες - Εκθέσεις
Εκδόσεις, Βιβλία, Περιοδικά


Σύνθετη Αναζήτηση


Σύνθετη Αναζήτηση

   
Ελληνικό Μέλι Θεματική Κάλυψη: Ο κλάδος της Μελισσοκομίας στην Ελλάδα, Φυσιολογία της Μέλισσας, Συγκρότηση εγκατάστασης μελισσοκομείου, Η επιθεώρηση της κυψέλης, Η παραγωγή βασιλισσών, Μέθοδος με δύο βασίλισσες, Σμηνουργία, Ο τρυγητός του μελιού, Το μπλοκάρισμα του γόνου, Τα προϊόντα της μέλισσας(Μέλι, Βασιλικός Πολτός, Γύρη, Πρόπολη, Κερί, Δηλητήριο), Ασθένειες του γόνου και των μελισσών, Εχθροί των μελισσών - Κηρόσκωρος - Σφήκες, Ποιότητα του μελιού, Τυποποίηση, Εμπορία - Συσκευασία, Διάθεση του μελιού, Διερεύνηση αγοράς, Βιβλιογραφία.
                                                                      
Θράκη Μακεδονία Ήπειρος Θεσσαλία Στερεά Ελλάδα Αττική Πελοπόννησος Κρήτη Ν. Ιονίου Ν. Β/Α Αιγαίου Εύβοια Κυκλάδες Δωδεκάνησα Κύπρος Εικόνες Βίντεο Διεθνή Ιστολόγια Forums Χρήσιμα Επικοινωνία Αποποίηση Ευθύνης - Όροι Χρήσης Διαφήμιση